Parasta palvelua puumestasta!

Sitä mieltä asiakkaamme ovat.

Ale!
5/5

20x145 Hirsipaneeli kuusi, AB/ST

2,99  / jm

1134 varastossa

20×145 Hirsipaneeli kuusi on 20 mm paksu ja 145 mm leveä ST-laadun kuusesta höylätty perinteinen sisustuspaneeli. Tuote on kosteudeltaan 18-22%. Lämpimiin sisätiloihin asennettaessa suosittelemme, että paneelien lämpötilan ja kosteuden annetaan tasaantua asennuspaikan olosuhteisiin.

Tämän tuotteen hinta ja saldo vain verkkokaupassa ja Ylivieskan myymälässä. Kysy Raahen myymälän hinta ja saatavuus suoraan myymälästä.

Kuvaus

20×145 Hirsipaneeli kuusi on 20 mm paksu ja 145 mm leveä ST-laadun kuusesta höylätty perinteinen sisustuspaneeli.

20×145 Hirsipaneeli kuusi on kosteudeltaan 18-22%. Lämpimiin sisätiloihin asennettaessa suosittelemme, että paneelien lämpötilan ja kosteuden annetaan tasaantua asennuspaikan olosuhteisiin.

Aito puu tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia kotisi sisustukseen. Luonnollisuus ja yksilöllinen kauneus tekevät siitä ainutlaatuisen materiaalin, joka sopii hyvin suomalaiseen tyyliin. Puusta valmistetut sisustustuotteet ovat perinteisiä sisustuselementtejä ja tutkitusti ne tukevat ihmisen hyvinvointia.

Ympäristöarvot ovat ihmisille erittäin tärkeitä. Ympäröivä luonto halutaan tuoda sisälle kotiin myös puun muodossa. Rohkeasti yhdistelemällä puun erilaisia pintoja ja sävyjä sekä valon ja varjon leikkejä, saadaan luotua aito, luonnonmukainen ja kodikas tunnelma jossa mieli lepää. Puu materiaalina on uusiutuva luonnonvara ja sen käyttö pienentää hiilijalanjälkeämme.

Valmistajan kotisivu

Katso myös muut sisustuspaneelit ja -rimat

 

Lisätiedot

Paino1,31 kg
Mitat1000 × 145 × 20 mm