Parasta palvelua puumestasta!

Sitä mieltä asiakkaamme ovat.

5/5

21x42x2100 Reunalista lämpökäsitelty haapa

8,90  / kpl

2 varastossa

21x42x2100 Reunalista lämpökäsitelty haapa on 21 mm paksu, 42 mm leveä ja 2100 mm pitkä, oksattomasta haavasta valmistettu, lämpökäsitelty kosteantilan kulmalista.

Tämän tuotteen hinta ja saldo vain verkkokaupassa ja Ylivieskan myymälässä. Kysy Raahen myymälän hinta ja saatavuus suoraan myymälästä.

Kuvaus

21x42x2100 Reunalista lämpökäsitelty haapa on 21 mm paksu, 42 mm leveä ja 2100 mm pitkä, oksattomasta haavasta valmistettu, lämpökäsitelty kosteantilan kulmalista.

Oksaton ja pihkaton lämpökäsitelty haapa sopii erinomaisesti saunaan. Se on kauniin ruskea, sillä on jalopuumaisen tyylikäs pinta sekä miellyttävä tuoksu. Lämpökäsittelyllä puusta tulee entistä kovempi ja kestävämpi, eikä se turpoa eikä väänny ajan mittaan. Lämpökäsitelty haapa pysyy mitoissaan. Lämpökäsittelyn myötä haavan lämmöneristyskyky paranee entisestään, joten se ei tunnu kuumalta. Lämpöhaapa sopii ominaisuuksiensa ansiosta saunaan ja kosteisiin tiloihin, mutta sitä voidaan käyttää myös laajasti muussa sisustamisessa.

21x42x2100 Reunalista lämpökäsitelty haapa suositellaan käsiteltäväksi parafiiniöljyllä ennen käyttöönottoa. Parafiiniöljy on myrkytön ja luontoystävällinen tuote, joka suojaa puupinnan kosteudelta ja helpottaa sen puhtaana pitämistä. Koska parafiiniöljy tunkeutuu syvälle puun syihin, sinne ei enää pääse muita aineita. Öljy on väritöntä ja käsittely vain syventää puun syiden sävyä. Varmistaaksesi tuotteen pitkäikäisyyden, suosittelemme että öljykäsittely uusitaan kerran vuodessa.

Valmistajan tuotesivut

Katso myös muut kosteantilan listat

Lisätiedot

Paino 0,87 kg
Mitat 2100 × 42 × 21 mm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “21x42x2100 Reunalista lämpökäsitelty haapa”