Tuotteet

23×145 UYV Ulkoverhouspaneeli tehoste A-B-laatu


Ylivieskan myymälä 1,20  / jm

Varasto loppu

23×145 UYV Ulkoverhouspaneeli, tehoste A-B-laatu on 23 mm paksu ja 145 mm leveä, hienosahattu ja valkoisella vesiohenteisella pohjamaalilla maalattu, mittatarkka pontattu paneeli. Hienosahattu pinta on tasaisen karhea ja edesauttaa pintakäsittelyaineiden lujan tarttuvuuden puun pintaan. Tuotetta käytetään toisarvoisten rakennusten ulkoverhoilussa ja ulkotuotteiden pintaverhoilussa. 23×145 UYV Ulkoverhouspaneeli tehoste B-laatu asennetaan pystyyn tai vaakaan.

A-B laadun ulkoverhoustuotteissa sallitaan vähäisiä vikoja.

Tämän tuotteen hinta ja saldo vain verkkokaupassa ja Ylivieskan myymälässä. Kysy Raahen myymälän hinta ja saatavuus suoraan myymälästä.

Varasto loppu

Kuvaus

23×145 UYV Ulkoverhouspaneeli tehoste A-B-laatu on 23 mm paksu ja 145 mm leveä, hienosahattu ja valkoisella vesiohenteisella pohjamaalilla maalattu, mittatarkka pontattu paneeli. Hienosahattu pinta on tasaisen karhea ja edesauttaa pintakäsittelyaineiden lujan tarttuvuuden puun pintaan. Tuotetta käytetään toisarvoisten rakennusten ulkoverhoilussa ja ulkotuotteiden pintaverhoilussa. 23×145 UYV Ulkoverhouspaneeli tehoste B-laatu asennetaan pystyyn tai vaakaan.

A-B laadun ulkoverhoustuotteissa sallitaan vähäisiä vikoja.

Pohjamaali: Teknol 1881, vesiohenteinen alkydipohjamaali. Sisältää puun homehtumista ja sinistymistä estäviä aineita. Voidaan pintamaalata sekä dispersiomaaleilla että öljymaaleilla.

Puutavarassa pituusmitat vaihtelevat. Yleisimmät varastopituutemme ovat välillä 3,6 – 6 metriä. Pituusmitat vaihtelevat 300 mm välein (jalka). Varmista pituudet kaupasta.

Puu on ikiaikainen luonnon supertuote. Puuta on aina arvostettu sen saatavuuden, helpon työstettävyyden, lämmöneristävyyden ja kauniin ulkomuodon vuoksi. Puu on aito, uusiutuva ja ympäristöystävällinen luonnon tuote. Puutaloissa rakennusmateriaaleihin varastoituu hiiltä pitkäksi aikaa. Keskiverto suomalainen puuomakotitalo sitoo puurakenteissaan noin 30 tonnia ilman hiilidioksidia.

Puumestalta voit hankkia laadukasta puutavaraa kaikkeen rakentamiseen. Puutavara on PEFC-sertifioitua. Meiltä saat puutavaran halutessasi myös katkottuna ja kotiin kuljetettuna.

Ohjeita ulkoverhoiluun

Valmistajan kotisivut

Katso myös muut ulkoverhouspaneelit

Lisätiedot

Paino 1,500000 kg (kilogramma)
Mitat 1000,0000 × 145,0000 × 23,0000 mm (millimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “23×145 UYV Ulkoverhouspaneeli tehoste A-B-laatu”