Parasta palvelua puumestasta!

Sitä mieltä asiakkaamme ovat.

5/5

23x95x4200 UTV Ulkoverhouspaneeli puuvalmis

6,26  / kpl

187 varastossa

Tämän tuotteen hinta ja saldo vain verkkokaupassa ja Ylivieskan myymälässä. Kysy Raahen myymälän hinta ja saatavuus suoraan myymälästä.

Kuvaus

23x95x4200 UTV Ulkoverhouspaneeli puuvalmis on 23 mm paksu, 95 mm leveä ja 4200 pitkä, hienosahattu, käsittelemätön, mittatarkka pontattu paneeli. Hienosahattu pinta on tasaisen karhea ja edesauttaa pintakäsittelyaineiden lujan tarttuvuuden puun pintaan. Tuotetta käytetään rakennusten ulkoverhoilussa ja ulkotuotteiden pintaverhoilussa. 23x95x4200 UTV Ulkoverhouspaneeli puuvalmis asennetaan pystyyn tai vaakaan.

Puutavarassa pituusmitat vaihtelevat. Yleisimmät varastopituutemme ovat välillä 3 – 6 metriä. Pituusmitat vaihtelevat 300 mm välein (jalka). Varmista pituudet kaupasta.

Puu on ikiaikainen luonnon supertuote. Puuta on aina arvostettu sen saatavuuden, helpon työstettävyyden, lämmöneristävyyden ja kauniin ulkomuodon vuoksi. Puu on aito, uusiutuva ja ympäristöystävällinen luonnon tuote. Puutaloissa rakennusmateriaaleihin varastoituu hiiltä pitkäksi aikaa. Keskiverto suomalainen puuomakotitalo sitoo puurakenteissaan noin 30 tonnia ilman hiilidioksidia.

Puumestalta voit hankkia laadukasta puutavaraa kaikkeen rakentamiseen. Puutavara on PEFC-sertifioitua. Meiltä saat puutavaran halutessasi myös katkottuna ja kotiin kuljetettuna.

Ohjeita ulkoverhoiluun

Valmistajan kotisivut

Katso myös muut ulkoverhouspaneelit

Lisätiedot

Paino 4,2 kg
Mitat 4200 × 95 × 23 mm