Tuotteet

Ale!

28×170 UYM Ulkoverhouspaneeli kuultokäsitelty A-B


Ylivieskan myymälä 1,89  / jm

Varasto loppu

28×170 UYM Ulkoverhouspaneeli kuultokäsitelty on 28 mm paksu ja 170 mm leveä, hienosahattu ja kuultokäsitelty, mittatarkka pontattu ulkovuoripaneeli. Hienosahattu pinta on tasaisen karhea ja edesauttaa pintakäsittelyaineiden lujan tarttuvuuden puun pintaan. Tuotetta käytetään rakennusten ulkoverhoilussa ja ulkotuotteiden pintaverhoilussa. 28×170 UYM Ulkoverhouspaneeli kuultokäsitelty asennetaan pystyyn tai vaakaan.

A-B laadun ulkoverhoustuotteissa sallitaan vähäisiä vikoja.

Tämän tuotteen hinta ja saldo vain verkkokaupassa ja Ylivieskan myymälässä. Kysy Raahen myymälän hinta ja saatavuus suoraan myymälästä.

Varasto loppu

Kuvaus

28×170 UYM Ulkoverhouspaneeli kuultokäsitelty on 28 mm paksu ja 170 mm leveä, hienosahattu ja kuultokäsitelty, A-B-laadun mittatarkka pontattu ulkovuoripaneeli. Hienosahattu pinta on tasaisen karhea ja edesauttaa pintakäsittelyaineiden lujan tarttuvuuden puun pintaan. Tuotetta käytetään rakennusten ulkoverhoilussa ja ulkotuotteiden pintaverhoilussa. 28×170 UYM Ulkoverhouspaneeli kuultokäsitelty asennetaan pystyyn tai vaakaan.

A-B laadun ulkoverhoustuotteissa sallitaan vähäisiä vikoja.

Puutavarassa pituusmitat vaihtelevat. Yleisimmät varastopituutemme ovat välillä 3,6 – 6 metriä. Pituusmitat vaihtelevat 300 mm välein (jalka). Varmista pituudet kaupasta.

Puu on ikiaikainen luonnon supertuote. Puuta on aina arvostettu sen saatavuuden, helpon työstettävyyden, lämmöneristävyyden ja kauniin ulkomuodon vuoksi. Puu on aito, uusiutuva ja ympäristöystävällinen luonnon tuote. Puutaloissa rakennusmateriaaleihin varastoituu hiiltä pitkäksi aikaa. Keskiverto suomalainen puuomakotitalo sitoo puurakenteissaan noin 30 tonnia ilman hiilidioksidia.

Puumestalta voit hankkia laadukasta puutavaraa kaikkeen rakentamiseen. Puutavara on PEFC-sertifioitua. Meiltä saat puutavaran halutessasi myös katkottuna ja kotiin kuljetettuna.

Ohjeita ulkoverhoiluun

Valmistajan kotisivut

Katso myös muut ulkoverhouspaneelit

Lisätiedot

Paino 2,070000 kg (kilogramma)
Mitat 1000,0000 × 170,0000 × 28,0000 mm (millimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “28×170 UYM Ulkoverhouspaneeli kuultokäsitelty A-B”