Parasta palvelua puumestasta!

Sitä mieltä asiakkaamme ovat.

5/5

28x45x3300 Höylätty kuusi, SHP, TK

6,60  / kpl

Varasto loppu

28x45x3300 Höylätty Kuusi on 28 mm paksu ja 45 mm leveä, terveoksaisesta kuusesta ympärihöylätty käsittelemätön rima.

Tämän tuotteen hinta ja saldo vain verkkokaupassa ja Ylivieskan myymälässä. Kysy Raahen myymälän hinta ja saatavuus suoraan myymälästä.

Kuvaus

28x45x3300 Höylätty Kuusi on perinteinen, terveoksaisesta kuusesta ympärihöylätty käsittelemätön rima. Se on tasalaatuinen ja jokaisesta kulmasta pyöristetty. Voidaan käyttää kosteissa tiloissa ja saunassa sekä lisäksi monenlaiseen sisäpintojen viimeistelyyn, puusepäntöihin ja askarteluun. Kosteissa tiloissa käytettäessä, saadaksesi pitkäikäisen ja likaahylkivän pinnan, suosittelemme, että tuote käsitellään parafiiniöljyllä tai saunasuojalla.

SHP = Sileähöylätty pyöreäkulmainen

Aito puu tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia kotisi sisustukseen. Luonnollisuus ja yksilöllinen kauneus tekevät siitä ainutlaatuisen materiaalin, joka sopii hyvin suomalaiseen tyyliin.

Ympäristöarvot ovat ihmisille erittäin tärkeitä. Ympäröivä luonto halutaan tuoda sisälle kotiin myös puun muodossa. Rohkeasti yhdistelemällä puun erilaisia pintoja ja sävyjä sekä valon ja varjon leikkejä, saadaan luotua aito, luonnonmukainen ja kodikas tunnelma jossa mieli lepää. Puu materiaalina on uusiutuva luonnonvara ja sen käyttö pienentää hiilijalanjälkeämme.

Puuinfo, kuusi

Katso myös muut ympärihöylätyt tuotteet

Lisätiedot

Paino 2,08 kg
Mitat 3300 × 45 × 28 mm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “28x45x3300 Höylätty kuusi, SHP, TK”