Parasta palvelua puumestasta!

Sitä mieltä asiakkaamme ovat.

Ale!
5/5

28x95 HLL Lattialauta Kuusi B-laatu, 18-22 %

1,59  / jm

747 varastossa

28×95 HLL Lattialauta Kuusi B-laatu on vajaasärmäisestä kuusilaudasta höylätty, B-laadun pontattu mökkikuiva lattialauta. Tuotetta käytetään yleisimmin toisarvoisissa puulattioissa, kuten ulkorakennuksissa, vajoissa, leikkimökeissä yms.

Tämän tuotteen hinta ja saldo vain verkkokaupassa ja Ylivieskan myymälässä. Kysy Raahen myymälän hinta ja saatavuus suoraan myymälästä.

Kuvaus

28×95 HLL Lattialauta Kuusi B-laatu on 28 mm paksu ja 95 mm leveä, vajaasärmäisestä kuusilaudasta höylätty, B-laadun pontattu mökkikuiva lattialauta. Tuotetta käytetään yleisimmin toisarvoisissa puulattioissa, kuten ulkorakennuksissa, vajoissa, leikkimökeissä yms.

B-laadun tuotteissa sallitaan monenlaisia vikoja.

Tuotteen kosteus: 18 – 22 %

Puutavarassa pituusmitat vaihtelevat. Yleisimmät varastopituutemme ovat välillä 3,6 – 6 metriä. Pituusmitat vaihtelevat 300 mm välein (jalka). Varmista pituudet kaupasta.

Puu on ikiaikainen luonnon supertuote. Puuta on aina arvostettu sen saatavuuden, helpon työstettävyyden, lämmöneristävyyden ja kauniin ulkomuodon vuoksi. Puu on aito, uusiutuva ja ympäristöystävällinen luonnon tuote. Puutaloissa rakennusmateriaaleihin varastoituu hiiltä pitkäksi aikaa. Keskiverto suomalainen puuomakotitalo sitoo puurakenteissaan noin 30 tonnia ilman hiilidioksidia.

Puumestalta voit hankkia laadukasta puutavaraa kaikkeen rakentamiseen. Puutavara on PEFC-sertifioitua. Meiltä saat puutavaran halutessasi myös katkottuna ja kotiin kuljetettuna.

Valmistajan kotisivu

Katso myös muut lattialaudat

Lisätiedot

Paino1,35 kg
Mitat1000 × 95 × 28 mm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “28×95 HLL Lattialauta Kuusi B-laatu, 18-22 %”