Parasta palvelua puumestasta!

Sitä mieltä asiakkaamme ovat.

5/5

90x400x600 Saunan Kaide lämpöhaapa, valmislaude

34,90  / kpl

10 varastossa

90x400x600 Saunan Kaide lämpöhaapa on lämpökäsitellystä haavasta valmistettu 600 mm pitkä, 400 mm korkea asennusvalmis laude-elementti.

Tämän tuotteen hinta ja saldo vain verkkokaupassa ja Ylivieskan myymälässä. Kysy Raahen myymälän hinta ja saatavuus suoraan myymälästä.

Kuvaus

90x400x600 Saunan Kaide lämpöhaapa on lämpökäsitellystä haavasta valmistettu 600 mm pitkä, 400 mm korkea asennusvalmis laude-elementti.

90x400x600 Saunan Kaide lämpöhaapa on helposti ja nopeasti asennettava saunan kaide kiukaan eteen. Kiuassuoja lisää käyttöturvallisuutta kiukaan ympärille, estää horjahtamisesta aiheutuvia tapaturmia saunassa ja on samalla sisustuselementti. Valmislaude moduuleista saat rakennettua helposti ja nopeasti sinun saunaasi sopivan kokonaisuuden. Pakkauksessa on mukana kaikki kiinnitykseen tarvittavat osat.

Kiuaskaide on puuvalmis tuote ja se suositellaan käsiteltäväksi parafiiniöljyllä ennen käyttöönottoa. Parafiiniöljy on myrkytön ja luontoystävällinen tuote, joka suojaa puupinnan kosteudelta ja helpottaa sen puhtaana pitämistä. Koska parafiiniöljy tunkeutuu syvälle puun syihin, sinne ei enää pääse muita aineita. Öljy on väritöntä ja käsittely vain syventää puun syiden sävyä. Varmistaaksesi tuotteen pitkäikäisyyden, suosittelemme että öljykäsittely uusitaan kerran vuodessa.

Valikoimastamme löydät myös muita lämpökäsitellystä haavasta valmistettuja valmistuotteita, kuten ylä- ja alalaude-elementit ja saunajakkarat. Tutustu valikoimamme verkossa tai myymälässämme.

Valmistajan tuotesivu

Katso myös muut valmislauteet

Lisätiedot

Paino 2,5 kg
Mitat 600 × 460 × 90 mm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “90x400x600 Saunan Kaide lämpöhaapa, valmislaude”