150x150

150×150 Sahattu täyssärmäinen parru on 125 mm leveää ja 125 mm paksua, sahapintaista, täyssärmäistä, uunikuivattua, havupuusta valmistettua rakennepuutavaraa. Soveltuu käytettäväksi uudis- ja korjausrakentamisessa näkyvissä, ei-kantavissa rakenteissa.

150×150 puutavarassa pituusmitat vaihtelevat. Yleisimmät varastopituutemme ovat välillä 3,6 – 6 metriä. Pituusmitat vaihtelevat 300 mm välein (jalka). Varmista pituudet kaupasta.

Laatu

Puu on ikiaikainen luonnon supertuote. Puuta on aina arvostettu sen saatavuuden, helpon työstettävyyden, lämmöneristävyyden ja kauniin ulkomuodon vuoksi. Puu on aito, uusiutuva ja ympäristöystävällinen luonnon tuote. Puutaloissa rakennusmateriaaleihin varastoituu hiiltä pitkäksi aikaa. Keskiverto suomalainen puuomakotitalo sitoo puurakenteissaan noin 30 tonnia ilman hiilidioksidia.

Puumestalta voit hankkia laadukasta puutavaraa kaikkeen rakentamiseen. Puutavara on PEFC-sertifioitua. Meiltä saat puutavaran halutessasi myös katkottuna ja kotiin kuljetettuna

Kestävyys

Suomessa hyödynnetään yksinomaan sertifioituja metsiä, joista hankittu puu on kestävällä tavalla tuotettua. Metsiä hallinnoidaan kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti, ja niiden vuotuinen kasvu ylittää hakkuumäärän.

Puutuotteiden taustat ovat täysin tunnettuja. Puun laillinen alkuperä ja kestävä tuotanto voidaan varmentaa sertifikaateilla.

Tuotteet