Saranat

Saranat ovat liikkuvia kiinnikkeitä, joilla voidaan yhdistää kaksi tai useampi kappale toisiinsa niin, että ne voivat liikkua suhteessa toisiinsa. Saranoita käytetään esimerkiksi ovissa, kaapeissa, laatikoissa, ikkunoissa ja huonekaluissa. Saranoita on erilaisia riippuen niiden muodosta, koosta, materiaalista ja käyttötarkoituksesta. Yleisiä saranatyyppejä ovat esimerkiksi kaapinsarana, T- ja A-sarana, nostosarana ja pianosarana.

Kaapinsarana

Kaapinsarana on sarana, joka on tarkoitettu kaapinovien kiinnittämiseen. Kaapinsaranoita on monia eri malleja, jotka mahdollistavat erilaisia avautumiskulmia, asennustapoja ja säätömahdollisuuksia. Kaapinsarana voi olla esimerkiksi suora, kulma-, sisäkulma- tai peitelevysarana. Kaapinsarana voi myös olla varustettu jousella, joka pitää oven suljettuna tai avoinna, tai hidastimella, joka sulkee oven pehmeästi ja hiljaa.

T-sarana ja A-sarana

T-sarana ja A-sarana ovat saranoita, joka muodostaa T- tai A-kirjaimen muotoisen rakenteen. T- ja A-saranat ovat yleensä valmistettu sinkitystä tai mustaksi maalatusta teräksestä, ja ne sopivat hyvin esimerkiksi porttien, aitojen, varastojen ja leikkimökkien rakentamiseen. T- ja A-saranat ovat kestäviä ja helppoja asentaa.

Nostosarana

Nostosarana on sarana, joka nostaa oven avautuessaan ylöspäin. Nostosarana on yleensä valmistettu sinkitystä tai maalatusta teräksestä, ja se sopii hyvin esimerkiksi autotallinovien, luukkujen, kattoluukkujen ja kylpyhuoneen peilikaappien kiinnittämiseen. Nostosarana mahdollistaa oven avaamisen ilman, että se osuu kattoon tai seinään, ja se voi olla varustettu jousella, joka helpottaa oven avaamista ja sulkemista .

Pianosarana

Pianosarana on pitkä ja kapea sarana, joka sopii hyvin esimerkiksi kannellisiin laatikoihin, lipastoihin ja pianonkansiin. Pianosarana on yleensä valmistettu messingistä tai niklatusta teräksestä, ja se voidaan asentaa joko upotettuna tai pinta-asennettuna. Pianosarana on helppo lyhentää sopivan mittaiseksi, ja se tarjoaa siistin ja huomaamattoman ulkonäön.

Puumesta

Puumestalta voit hankkia laadukkaita tuotteita kaikkeen rakentamiseen. Puutavara on PEFC-sertifioitua. Meiltä saat puutavaran halutessasi myös katkottuna ja kotiin kuljetettuna.

Toimintamme perustuu hyvään asiakaspalveluun, ammattitaitoiseen henkilöstöön, laadukkaisiin tuotteisiin ja oikeaan hinnoitteluun. Toimintamme keskiössä on aina asiakas. Kattavan yhteistyöverkostomme ansiosta pystymme palvelemaan asiakkaitamme, niin yksityisiä, rakennusliikkeitä, teollisuutta, kuin julkisia toimijoita kattavasti projektien alusta loppuun saakka.

Hyvistä syistä – Puumesta palvelee sinua myös verkossa, juuri silloin kun sinä haluat, kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä. Tervetuloa ostoksille! [/read]

Tuotteet


Tuote Pituus +