Rakennusliikkeille

Yhteistyö rakennusliikkeiden kanssa

Rakennusliikkeille tarjoamme kattavaa ja asiantuntevaa palvelua, jotta yrityksenne voi keskittyä palvelemaan omia asiakkaitanne. Pidämme kiinni sovituista aikatauluista ja tuotteiden laatu on meille kunnia asia. Keräämme tuotteenne tarvittaessa valmiiksi ja pakkaamme ne kuljetusta ja työmaavarastointia varten suojamuoveihin. Saat meiltä tuotteet nopeasti ja vaivattomasta, jolloin sinulta säästyy aikaa oleelliseen tekemiseen.

Sahauspalvelustamme saat haluamasi puutavarat myös valmiiksi katkottuna oikeisiin mittoihin. Runkotolpat, ulkoverhoustuotteet, laudat, lakut yms. saat valmiiksi katkottuna +/- 2 mm tarkkuudella, jolloin säästät aikaa ja rahaa työmaalla.

Kattavan yhteistyöverkostomme kautta saamme toimitettua laajasti myös sellaisia rakennustuotteita, joita emme varastoi. Suuremmat tuote-erät toimitamme oikea-aikaisesti työmaalle suoraan tehtaalta tai tukkuliikkeen varastosta.

Yhdessä Woodcompin kanssa

Ulkoverhoustuotteet, mitallistetut lankut ja suuren osan muistakin jatkojalostetuista tuotteistamme valmistaa 20 vuoden kokemuksella saman omistuspohjan omaava kumppanimme Woodcomp Oy. Tuotteet ovat CE-merkittyjä ja standardien mukaisesti valmistettuja. Ulkoverhoustuotteiden raaka-aineena käytämme PEFC-sertifioitua kuusisahatavaraa Suomen parhailta kasvualueilta.

Ulkoverhoustuotteet saat käsiteltynä juuri sellaisiksi, kuin tarvitset. Puuvalmiita, pohjamaalattuja ja välimaalattuja (1x pohja + 1x pinta) tuotteita löytyy suoraan varastostamme. Puunsuojakäsitellyt, kuultomaalatut ja pintamaalatut (1x pohja + 2x pinta) tuotteet saat meiltä tilaamalla. Tilauksesta teemme sinulle juuri sellaiset ulkoverhouspaneelit ja -laudat, kuin kohteessasi tarvitse

Aletaanko yhteistyöhön?

Mikäli idea yhteistyön aloittamisesta sai sinut kiinnostumaan, ota rohkeasti yhteyttä tämän lomakkeen avulla, niin olemme sinuun yhteydessä.

    Mihin käytämme täyttämiäsi tietoja? Katso Rekisteriselosteemme