Parasta palveluaPuumestasta!

Sitä mieltä asiakkaamme ovat. Tarjoamme asiakkaillemme ainutlaatuisen yksilöllistä ja ammattitaitoista henkilökohtaista palvelua. Kaiken saat saman katon alta. Puumestan suurin osa tuotteista on sisätiloissa ja lastaus onnistuu vaikka räntäsateella.

Sahaus ja levynleikkaus-palvelu

Levynleikkauspalvelumme leikkaa puupohjaisista vakiokokoisista levyistä tarvitsemasi kokoiset kappaleet. Jos sinulla on esimerkiksi hyllyn mitat tiedossa, leikkaamme sinulle valmiit kappaleet. Palvelun voit tilata ennakkoon.

Kuljetuspalvelu

Puumestan kuljetuspalvelu tuo tarvittaessa tuotteet rakennuspaikalle asti. Voit myös lainata yrityksen peräkärryä viedäksesi tuotteet itse kotiin.

Puumestarahoitus

Yritys- ja rakentaja -asiakkaille avaamme hakemuksesta Puumestan myymälään asiakastilin, jolloin asiointi on helppoa. Ostetut tuotteet merkitään asiakkaan tilille ja ne laskutetaan. Täytä tilihakemus Puumestan myymälässä!

Ammattirakentaja-palvelu

Puumestan monipuoliset palvelut ovat erinomaisena apuna myös rakennusliikkeille ja muille ammattilaisille. Meiltä saat tarvikeluettelon perusteella tiukkaan lasketun tarjouksen, jolloin kustannukset pysyvät kurissa. Puumestan asiakastilille ostaminen on nopeaa ja vaivatonta.

Yksilöllinen ja henkilökohtainenpalvelu

Meillä Puumestassa on tavoitteena palvella asiakkaitamme yksilöinä.