Tuotteet

Ale!

28×167 UYM Ulkoverhouspaneeli tehoste keltainen A-B


Ylivieskan myymälä Original price was: 3,50 €.Current price is: 1,49 €. / metri

Varasto loppu

28×167 UYM Ulkoverhouspaneeli tehoste keltainen A-B-laatu on 28 mm paksu ja 167 mm leveä, hienosahattu ja keltaiseksi välimaalattu, mittatarkka, tehosteurallinen, pontattu paneeli. Hienosahattu pinta on tasaisen karhea ja edesauttaa pintakäsittelyaineiden lujan tarttuvuuden puun pintaan. Tuotetta käytetään  rakennusten ulkoverhoilussa ja ulkotuotteiden pintaverhoilussa. 28×167 UYM Ulkoverhouspaneeli tehoste keltainen A-B-laatu voidaan asennetaan pystyyn tai vaakaan.

A-B-laadun tuotteissa sallitaan vähäisiä vikoja.

Varasto loppu

Tämän tuotteen hinta ja saldo vain verkkokaupassa ja Ylivieskan myymälässä. Kysy Raahen myymälän hinta ja saatavuus suoraan myymälästä.

Kuvaus

28×167 UYM Ulkoverhouspaneeli tehoste keltainen A-B-laatu on 28 mm paksu ja 167 mm leveä, hienosahattu ja keltaiseksi välimaalattu (1 x pohja + 1 x pinta), mittatarkka, tehosteurallinen, pontattu paneeli. Hienosahattu pinta on tasaisen karhea ja edesauttaa pintakäsittelyaineiden lujan tarttuvuuden puun pintaan. Tuotetta käytetään  rakennusten ulkoverhoilussa ja ulkotuotteiden pintaverhoilussa. 28×167 UYM Ulkoverhouspaneeli tehoste keltainen A-B-laatu voidaan asennetaan pystyyn tai vaakaan.

A-B-laadun tuotteissa sallitaan vähäisiä vikoja.

Pohjamaali: Teknol 1881, vesiohenteinen alkydipohjamaali. Sisältää puun homehtumista ja sinistymistä estäviä aineita.
Pintamaali: NORDICA 3330-03 vesiohenteinen, akrylaattipohjainen ulkomaali

Puutavarassa pituusmitat vaihtelevat. Yleisimmät varastopituutemme ovat välillä 3,6 – 6 metriä. Pituusmitat vaihtelevat 300 mm välein (jalka). Varmista pituudet kaupasta.

Puu on ikiaikainen luonnon supertuote. Puuta on aina arvostettu sen saatavuuden, helpon työstettävyyden, lämmöneristävyyden ja kauniin ulkomuodon vuoksi. Puu on aito, uusiutuva ja ympäristöystävällinen luonnon tuote. Puutaloissa rakennusmateriaaleihin varastoituu hiiltä pitkäksi aikaa. Keskiverto suomalainen puuomakotitalo sitoo puurakenteissaan noin 30 tonnia ilman hiilidioksidia.

Puumestalta voit hankkia laadukasta puutavaraa kaikkeen rakentamiseen. Puutavara on PEFC-sertifioitua. Meiltä saat puutavaran halutessasi myös katkottuna ja kotiin kuljetettuna.

Ohjeita ulkoverhoiluun

Valmistajan kotisivut

Katso myös muut ulkoverhouspaneelit

Lisätiedot

Paino 2,070000 kg (kilogramma)
Mitat 1000,0000 × 170,0000 × 28,0000 mm (millimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “28×167 UYM Ulkoverhouspaneeli tehoste keltainen A-B”