Tuotteet

38x145x3300 Laudelankku Kuusi


Ylivieskan myymälä 16,50  / kpl

Varasto loppu

38x145x3300 Laudelankku kuusi on 38 mm paksu, 145 mm leveä ja 3300 mm pitkä kuusesta ympärihöylätty käsittelemätön lauteiden pintalankku. Lankku on tasalaatuinen ja jokaisesta kulmasta pyöristetty.

Varasto loppu

Tämän tuotteen hinta ja saldo vain verkkokaupassa ja Ylivieskan myymälässä. Kysy Raahen myymälän hinta ja saatavuus suoraan myymälästä.

Kuvaus

38x145x3300 Laudelankku kuusi on 38 mm paksu, 145 mm leveä ja 3300 mm pitkä, suomalaisesta kuusesta ympärihöylätty käsittelemätön lauteiden pintalankku. Lankku on tasalaatuinen ja jokaisesta kulmasta pyöristetty.

Käsittely

38x145x3300 Laudelankku kuusi on käsittelemätön tuote ja se suositellaan käsiteltäväksi parafiiniöljyllä ennen käyttöönottoa. Parafiiniöljy on myrkytön ja luontoystävällinen tuote, joka suojaa puupinnan kosteudelta ja helpottaa sen puhtaana pitämistä. Koska parafiiniöljy tunkeutuu syvälle puun syihin, sinne ei enää pääse muita aineita. Öljy on väritöntä ja käsittely vain syventää puun syiden sävyä. Varmistaaksesi tuotteen pitkäikäisyyden, suosittelemme että öljykäsittely uusitaan kerran vuodessa.

Kuusi

Suomalaisesta kuusesta valmistetulla saunanlauteilla on pitkät perinteet. Kuusi on suorasyistä ja vaaleaa puuta, joka soveltuu saunan vaihteleviin olosuhteisiin erinomaisesti. Kuusi on myös edullisempi vaihtoehto, kuin muut saunassa käytettävät puulajit. Kuusi saunanlaude suositellaan käsiteltäväksi joko parafiiniöljyllä tai saunasuojalla. Värillisellä saunasuojalla käsittelemällä saat haluamaasi tunnelmaa saunaan. Valikoimastamme löytyy myös valmiiksi saunasuojattuja kuusi-laudelautoja.

Laudelankut

Saunan laudelankut ovat saunan istuinosassa eli ylälauteessa, jalkaosassa eli alalauteessa, nousujakkaroissa sekä penkeissä käytettäviä laudelankkuja. Laudelankku on perinteistä laudelautaa paksumpi ja leveämpi lauteiden pintamateriaali.  Puumestan kuusesta valmistettu laudelankku on valmistettu suomalaisesta kuusesta ja sen koko on 38×145. Tyypillisesti laudelankkua käytetään pihasaunoissa tuomassa lauteisiin massiivisuutta ja näyttävyyttä. Muita myymiämme laudepuulajeja ovat tervaleppä, haapa, lämpökäsitelty haapa sekä lämpökäsitelty mänty.

Puusta rakentaminen on aina ympäristöteko

Puu on ikiaikainen luonnon supertuote. Puuta on aina arvostettu sen saatavuuden, helpon työstettävyyden, lämmöneristävyyden ja kauniin ulkomuodon vuoksi. Puu on aito, uusiutuva ja ympäristöystävällinen luonnon tuote. Puutaloissa rakennusmateriaaleihin varastoituu hiiltä pitkäksi aikaa. Keskiverto suomalainen puuomakotitalo sitoo puurakenteissaan noin 30 tonnia ilman hiilidioksidia.

Puumestalta voit hankkia laadukasta puutavaraa kaikkeen rakentamiseen. Puutavara on PEFC-sertifioitua. Meiltä saat puutavaran halutessasi myös katkottuna ja kotiin kuljetettuna.

Tuotetiedot

Tuote: 38x145x3300 Laudelankku kuusi
Paksuus: 38 mm
Leveys: 145 mm
Pituus: 3300 mm
Puulaji: Kuusi
Pinta: Höylätty, sileä
Käsittely: Käsittelemätön
Nurkat: Pyöristetyt
Kosteus: 16-22 %
Käyttökohteet: Saunan lauteet, jakkarat

Valmistajan kotisivut

Katso myös muut laudelankut ja -rungot

Lisätiedot

Paino 8,190000 kg (kilogramma)
Mitat 3300,0000 × 145,0000 × 38,0000 mm (millimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “38x145x3300 Laudelankku Kuusi”