Tuotteet

40x40x1200 Sorvattu Kaidetolppa liimattu mänty


Ylivieskan myymälä 12,90  / kpl

40x40x1200 Sorvattu Kaidetolppa mänty on liimatusta mäntypilarista sorvattu, jykevä ja laadukas puuvalmis kaidepilari.

Kaidetolppia on saatavilla nopealla aikataululla haluttu määrä. Sorvatut tolpat voidaan toimittaa valmiiksi pintakäsiteltynä. Pintakäsittely on tapauskohtainen ja tehdään tilauksesta.

Tämän tuotteen hinta ja saldo vain verkkokaupassa ja Ylivieskan myymälässä. Kysy Raahen myymälän hinta ja saatavuus suoraan myymälästä.

Kuvaus

40x40x1200 Sorvattu Kaidetolppa mänty on 40 mm leveä, 40 mm syvä ja 1200 mm pitkä, liimatusta mäntypilarista sorvattu, laadukas puuvalmis kaidetolppa. Kaidetolppa on kaiteen pystysuuntainen osa, joka tukee kaiteen vaakasuuntaisia osia, kuten ylä- ja alapuita sekä pystyrimoja. Kaidetolppia tarvitaan erityisesti korkeissa kaiteissa, jotka suojaavat putoamiselta. Kaidetolppia voi olla eri materiaaleista, mutta perinteisin kaidetolppa on valmistettu puusta. Kaidetolppien valintaan ja asennukseen kannattaa kiinnittää huomiota, sillä ne ovat tärkeä osa kaiteen kestävyyttä ja turvallisuutta.

Kaiteet sisälle ja ulos

Kaidetolppia käytetään sekä sisällä että ulkona, esimerkiksi portaissa, parvekkeilla, terasseilla tai aidoissa. Kaidetolppien valintaan vaikuttavat paitsi kaiteen tyyli ja ulkonäkö, myös kaiteen käyttötarkoitus ja sijainti. Sisätiloissa kaidetolppien tulee sopia sisustukseen ja olla turvallisia. Ulkotiloissa kaidetolppien tulee kestää sään vaihteluita. Kaidetolppien kiinnitys voi tapahtua eri tavoin, esimerkiksi lattiaan, seinään, käsijohteeseen tai lasiin. Kiinnitystapaan vaikuttavat kaidetolppien materiaali ja muoto, sekä alustan lujuus.

Huomioi turvallisuus

Kaidetolppien valinnassa tulee ottaa huomioon myös rakennusmääräykset ja vaatimukset, jotka voivat vaihdella eri alueilla ja kohteissa. Suomessa kaiteen korkeuden tulee olla vähintään 900 mm, jos pudotuskorkeus on yli 600 mm. Lisäksi kaiteen tulee olla sellainen, ettei siitä voi pudota läpi tai kiivetä yli. Kaidepinnojen väli ei saa olla yli 100 mm, ja kaidetolppien tulee olla kiinnitetty tukevasti. Kaidetolppien valinnassa tulee huomioida erityisesti lapset, vanhukset, lemmikit sekä liikuntarajoitteiset ja valita sopivat kaidetolpat ja pinnat heidän tarpeisiinsa.

Puu ja ympäristö

Aito puu tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia kotisi sisustukseen. Luonnollisuus ja yksilöllinen kauneus tekevät siitä ainutlaatuisen materiaalin, joka sopii hyvin suomalaiseen tyyliin. Puusta valmistetut sisustustuotteet ovat perinteisiä sisustuselementtejä ja tutkitusti ne tukevat ihmisen hyvinvointia.

Ympäristöarvot ovat ihmisille erittäin tärkeitä. Ympäröivä luonto halutaan tuoda sisälle kotiin myös puun muodossa. Rohkeasti yhdistelemällä puun erilaisia pintoja ja sävyjä sekä valon ja varjon leikkejä, saadaan luotua aito, luonnonmukainen ja kodikas tunnelma jossa mieli lepää. Puu materiaalina on uusiutuva luonnonvara ja sen käyttö pienentää hiilijalanjälkeämme.

Tuotetiedot

Tuote: 40x40x1200 Sorvattu Kaidetolppa mänty
Leveys: 40 mm
Syvyys: 40 mm
Korkeus: 1200 mm
Paino: 0,9 kg
Materiaali: Liimattu mänty
Pintakäsittely: Puuvalmis
Muotoilu: Sorvattu, perinteinen malli
Käyttökohteet: Kaidetolppina puisissa sisäkaiteissa, käsiteltynä myös ulos

Katso myös muut kaiteet ja käsijohteet

Lisätiedot

Paino 0,860000 kg (kilogramma)
Mitat 1200,0000 × 40,0000 × 40,0000 mm (millimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “40x40x1200 Sorvattu Kaidetolppa liimattu mänty”