Aluskate

Aluskatteet ovat kuitukankaita tai kalvoja, jotka asennetaan kattorakenteen ja varsinaisen kateaineen väliin. Aluskate suojaa kattorakenteita kosteudelta, tuulelta ja lumi- ja roskapölyltä. Aluskatteet myös parantavat katon lämmöneristystä ja energiatehokkuutta. Aluskatteita on erilaisia riippuen niiden läpäisevyydestä, kondenssisuojauksesta ja alustasta. Aluskatteiden asennuksessa ja paikkauksessa on tärkeää noudattaa valmistajan ohjeita ja käyttää sopivia teippejä ja tiivisteitä.

Roofproof

Roofproof aluskate on kevyt ja edullinen kondenssisuojattu aluskate. Katteen tukirakenteena on HDPE-nauhasta kudottu verkko. RoofProof-kate on päällystetty kosteutta, auringonvaloa ja lämpötilaeroja kestävällä polyeteenimuovilla. Rulla sisältää 1500 mm leveästi ja 40 metriä pitkästi katetta. Tuote on CE-merkitty.

Kuten muissakin kondenssisuojatuissa aluskatteissa RoofProof-aluskatteen alapinnan kuitukangas sitoo kondenssikosteutta itseensä ja ehkäisee sen valumista kattorakenteisiin ja yläpohjan eristeisiin. RoofProof-aluskatteeseen tiivistynyt kosteus haihtuu tuuletuksen mukana ilmanvaihtoon.

Kevyempien aluskatteiden toimivuuden kannalta korostuu asennustyön huolellisuus. Esim. aluskatteen roikkumasta ja läpivientien yksityiskohdista on huolehdittava tarkasti. Tuote ei sisällä laatua ja elinkaarta heikentävää kalkkia.

Aluskate Roofproof 60 m2 Kondenssisuoja on valmistettu polypropeeni (PP) kankaasta + polyeteenistä (PE). Materiaali on kierrätettävissä.

Rankka

Rankka aluskate on laadukas kondenssisuojattu aluskate tiili- ja peltikatoille. Katteen tukirakenteena on HDPE-nauhasta kudottu verkko. Kate on päällystetty kosteutta, auringonvaloa ja lämpötilaeroja kestävällä polyeteenimuovilla. Tuote on CE-merkitty.

Aluskate Rankka 60 m2 muodostuu viisikerroslaminaatista: Runko on valmistettu lujasta HDPE-verkosta. Tämän tukiverkon avulla tuotteelle saadaan erittäin hyvä vetolujuus ja ylivoimainen mekaaninen kestävyys. Tukiverkon yläpintaan on laminoitu erillinen vesitiivis polyeteenikalvo, johon on lisätty kitkapinta parantamaan työturvallisuutta.

Tukiverkon alapintaan on laminoitu erittäin imukykyinen imutaskuilla varustettu kuitukangas, joka pystyy kaikissa olosuhteissa sitomaan itseensä aluskatteen alapintaan tiivistyvän kosteuden. Pisarointia ei esiinny ja alapinta kuivuu nopeasti tuuletuksen toimiessa.

Anti’con Rankka voidaan kestävyytensä, mittapysyvyytensä ja tiiveyskalvonsa ansiosta asentaa jopa ilman roikkumaa. Anti’con Rankka on aluskatteitten kunkku.

Aluskatteet Puumestasta

Aluskatteet sinulle myy Puumesta. Hyvistä syistä – Puumesta palvelee sinua myös verkossa, juuri silloin kun sinä haluat, kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä. Tervetuloa ostoksille! [/read]

Tuotteet