Kertopuupalkki

Kertopuupalkki on rakenteellinen viilupuu, joka soveltuu erinomaisesti erilaisiin kantaviin rakenteisiin niin uudis- kuin korjausrakentamisessa. Kertopuussa yhdistyvät erinomainen tekninen suorituskyky ja helppokäyttöisyys. Sen keskeisiä ominaisuuksia ovat lujuus ja jäykkyys sekä mittapysyvyys ja keveys.

Kertopuiden valmistus

Kertopuupalkki valmistetaan sorvatuista 3 mm:n paksuisista lujuuslajitelluista havupuuviiluista. Viilut liimataan yhteen sään- ja keitonkestävällä fenoliformaldehydiliimalla, jolloin muodostuu jatkuva aihio. Aihio katkaistaan määrämittaan ja sahataan palkeiksi, lankuiksi tai levyiksi asiakasvaatimusten mukaan. Kerto LVL -tehtailla on käytössä standardin ISO 9001 mukainen laadunhallintajärjestelmä. Tuotteiden laatua ja suoritustasoa valvotaan säännöllisillä kolmannen osapuolen tarkastuksilla ja auditoinneilla. Kertopuutuotteet on CE-merkitty ja niillä on useita kansallisia hyväksyntöjä eri puolilla maailmaa

Jatkojalostus

Kerto LVL -tuotteita voidaan jatkojalostaa asiakastarpeiden mukaan. Jatkojalostus on olennainen osa asiakaspalvelua ja toimitusketjua. Se säästää aikaa ja minimoi hävikin rakennustyömailla ja teollisissa prosesseissa.

Puu ja ympäristö

Puu on ikiaikainen luonnon supertuote. Puuta on aina arvostettu sen saatavuuden, helpon työstettävyyden, lämmöneristävyyden ja kauniin ulkomuodon vuoksi. Puu on aito, uusiutuva ja ympäristöystävällinen luonnon tuote. Puutaloissa rakennusmateriaaleihin varastoituu hiiltä pitkäksi aikaa. Keskiverto suomalainen puuomakotitalo sitoo puurakenteissaan noin 30 tonnia ilman hiilidioksidia.

Puumesta

Puumestalta voit hankkia laadukasta puutavaraa kaikkeen rakentamiseen. Puutavara on PEFC-sertifioitua. Meiltä saat puutavaran halutessasi myös katkottuna ja kotiin kuljetettuna.

Toimintamme perustuu hyvään asiakaspalveluun, ammattitaitoiseen henkilöstöön, laadukkaisiin tuotteisiin ja oikeaan hinnoitteluun. Toimintamme keskiössä on aina asiakas. Kattavan yhteistyöverkostomme ansiosta pystymme palvelemaan asiakkaitamme, niin yksityisiä, rakennusliikkeitä, teollisuutta, kuin julkisia toimijoita kattavasti projektien alusta loppuun saakka.

Hyvistä syistä – puuta siis kannattaa käyttää. Puumesta palvelee sinua myös verkossa, juuri silloin kun sinä haluat, kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä. Tervetuloa ostoksille! [/read]

Tuotteet