UTV

Ulkoverhouspaneeli UTV: viisto profiili täysponttisena, sopii hyvin sekä vaaka- että pystyverhoukseen.

Ulkoverhouspaneelien profiileja on useita. Profiili yksilöidään kolmen kirjaimen avulla. UTV: Ensimmäinen kirjain U ilmoittaa, että kyseessä on ulkoverhouspaneeli. Toinen kirjain T tai Y ilmoittaa onko kyseessä täyspontti (T) vai yksiponttinen (Y), jota kutsutaan myös puolipontiksi ja avopontiksi. Kolmas kirjain yksilöi profiilin, millaiset sivut paneelissa on ja mikä on sen ulkoasu. PUUMESTA -ulkoverhouspaneeleja valmistetaan seuraavilla profiileilla: V (viisto), W (vinoviisto), S (suora), M (moderni, vinous suoran ja viiston väliltä), K (kouru), H (Hirsi) ja L (limi). Avopontillisten paneelien asentaminen on nopeaa ja tarvittaessa voit myös vaihtaa yksittäisen paneelin keskeltä seinää.

Puu on oikein käytettynä ja käsiteltynä, pitkäikäinen ja toimiva ulkoverhousmateriaali. PUUMESTA -ulkoverhouspaneelit ovat CE-merkittyjä ja EN 14915: 2013 -standardin mukaisesti valmistettuja. Käytämme paneelien raaka-aineena PERC-sertifioitua kuusisahatavaraa Suomen parhailta kasvualueilta. PUUMESTA -ulkoverhouspaneelit valmistaa 20 vuoden kokemuksella Woodcomp Oy.

PUUMESTA-ulkoverhouspaneelit saat tilauksesta juuri haluamallasi pintakäsittelyllä. Vaihtoehtoina ovat kirkas puunsuojakäsittely, pohjamaalaus, välimaalaus (1 x pohjamaali + 1 x pintamaali) sekä pintamaalaus (1 x pohjamaali + 2 x pintamaali).

PUUMESTA -ulkoverhoustuotteiden pohjamaalauksessa käytetään TEKNOL 1881 vesiohenteista alkydipohjamaalia, joka sisältää puun homehtumista ja sinistymistä estäviä aineita sekä UV-valolta suojaavia pigmenttejä. Voidaan pintamaalata sekä dispersiomaaleilla että öljymaaleilla. Kuultokäsitellyt paneelit käsitellään TEKNOL 1888 kuultavalla pohjamaalilla ja suojakäsitellyt paneelit käsitellään TEKNOL AQUA 1410 puunsuojalla. Pintamaalauksessa käytämme NORDICA 3330-03 vesiohenteista, akrylaattipohjaista ulkomaalia.

PUUMESTA -ulkoverhouspaneelien PERC-sertifiointi takaa, että metsiä hoidetaan kansallisen lainsäädännön, metsänhoitosuositusten ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

Puumestan toiminta perustuu hyvään asiakaspalveluun, ammattitaitoiseen henkilöstöön, laadukkaisiin tuotteisiin ja oikeaan hinnoitteluun. Toimintamme keskiössä on aina asiakas. Kattavan yhteistyöverkostomme ansiosta pystymme palvelemaan asiakkaitamme, niin yksityisiä, rakennusliikkeitä, teollisuutta, kuin julkisia toimijoita kattavasti projektien alusta loppuun saakka.

Tuotteet