0,00 
0
0
Subtotal: 0,00 
Ostoskorissa ei ole tuotteita.

UYL

UYL ulkoverhouspaneeli, jota kutsutaan myös nimillä venepontti, insinööripontti ja vinovuori on perinteinen rakennuksissa käytetty ulkoverhouspaneeli. Varastoimme vinovuoripaneelia 28×120 koossa. Vaihtelevasti varastostamme saattaa löytyä myös muita kokoja. UYL kirjaimet merkitsevät U=Ulkoverhouspaneeli, Y=Yksiponttinen ja L=Limi. Vinovuoripaneeli voidaan asentaa ainoastaan vaakaan.

Puu on oikein käytettynä ja käsiteltynä, pitkäikäinen ja toimiva ulkoverhousmateriaali. PUUMESTA -ulkoverhouspaneelit ovat CE-merkittyjä ja EN 14915: 2013 -standardin mukaisesti valmistettuja. Käytämme paneelien raaka-aineena PERC-sertifioitua kuusisahatavaraa Suomen parhailta kasvualueilta. PUUMESTA -ulkoverhouspaneelit valmistaa 20 vuoden kokemuksella Woodcomp Oy.

PUUMESTA-ulkoverhouspaneelit saat tilauksesta juuri haluamallasi pintakäsittelyllä. Vaihtoehtoina ovat kirkas puunsuojakäsittely, pohjamaalaus, välimaalaus (1 x pohjamaali + 1 x pintamaali) sekä pintamaalaus (1 x pohjamaali + 2 x pintamaali).

PUUMESTA -ulkoverhoustuotteiden pohjamaalauksessa käytetään TEKNOL 1881 vesiohenteista alkydipohjamaalia, joka sisältää puun homehtumista ja sinistymistä estäviä aineita sekä UV-valolta suojaavia pigmenttejä. Voidaan pintamaalata sekä dispersiomaaleilla että öljymaaleilla. Kuultokäsitellyt paneelit käsitellään TEKNOL 1888 kuultavalla pohjamaalilla ja suojakäsitellyt paneelit käsitellään TEKNOL AQUA 1410 puunsuojalla. Pintamaalauksessa käytämme NORDICA 3330-03 vesiohenteista, akrylaattipohjaista ulkomaalia.

PUUMESTA -ulkoverhouspaneelien PERC-sertifiointi takaa, että metsiä hoidetaan kansallisen lainsäädännön, metsänhoitosuositusten ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

Tuotteet