Teollisuuteen

Yhteistyö kanssamme

Teollisuuden asiakkaillemme tarjoamme kokonaisvaltaista ja asiantuntevaa palvelua, jotta yrityksenne voi keskittyä omiin vahvuuksiinne. Laajasta valikoimastamme löytyy monenlaiset pakkauslankut, pakkauslaudat, aluspuut ja parrut. Tarvittaessa katkomme kaiken puutavaran haluamaasi pituuksiin, pakkamme ja lähetämme ne perille saakka. Sahaamme niin pienet määrät, kuin täydet niputkin. Pakkastarvikkeemme täyttävät ISPM 15 standardin vaatimukset ja saat ne tarvittaessa myös valmiiksi leimattuina.

Puu on ympäristöteko

Puu on aito, uusiutuva ja ympäristöystävällinen luonnon supertuote. Puisiin rakennusmateriaaleihin varastoituu hiiltä pitkäksi aikaa. Keskiverto suomalainen puuomakotitalo sitoo puurakenteissaan noin 30 tonnia ilman hiilidioksidia.lähetämme ne perille saakka. Sahaamme niin pienet määrät, kuin täydet niputkin. Pakkastarvikkeemme täyttävät ISPM 15 standardin vaatimukset ja saat ne tarvittaessa myös valmiiksi leimattuina.

ISPM 15 standardi

ISPM 15 standardi on YK:n maatalousjärjestö FAO:n laatima. Sen tavoitteena on estää metsä- ja puutavaratuholaisten leviämistä kansainvälisen kaupan välityksellä.

Standardin vaatimuksena on, että puinen pakkausmateriaali on

– kuoretonta

– käsiteltyä kasvintuhoojien torjumiseksi

– merkittyä standardin mukaisella merkinnällä

Suomessa pakkausmateriaalin käsittely tehdään kuumennuskäsittelynä yleensä sahatavaran uunikuivauksen yhteydessä. Suurin osa EU:n ulkopuolisista maista vaatii, että ISPM 15 -standardia noudatetaan, kun niihin vietävien tavaroiden pakkaamiseen on käytetty puista pakkausmateriaalia. Myös EU-maiden välisessä kaupassa kannattaa käyttää vaatimukset täyttävää puista pakkausmateriaalia, varsinkin jos lähetys tai pakkaukset voivat myöhemmin päätyä EU-alueen ulkopuolelle. Voit katsoa listan ISPM 15 -vaatimukset käyttöön ottaneista maista täältä.

Aletaanko yhteistyöhön?

Mikäli idea yhteistyön aloittamisesta sai sinut kiinnostumaan, ota rohkeasti yhteyttä tämän lomakkeen avulla, niin olemme sinuun yhteydessä.

    Mihin käytämme täyttämiäsi tietoja? Katso Rekisteriselosteemme