Parasta palvelua puumestasta!

Sitä mieltä asiakkaamme ovat.

5/5

20x45x3900 Ulkoverhousrima hienosahattu kuusi, puuvalmis

3,43  / kpl

Varasto loppu

20x45x3900 Ulkoverhousrima hienosahattu kuusi on 20 mm paksu, 45 mm leveä ja 3900 pitkä, kuusesta valmistettu, käsittelemätön, tasalaatuinen ja kolmelta sivulta hienosahattu mittatarkka lauta. Laudan kaksi nurkkaa on pyöristetty. Hienosahattu pinta on tasaisen karhea ja edesauttaa pintakäsittelyaineiden lujan tarttuvuuden puun pintaan. Yleisimmin tuotetta käytetään ikkunan- ja oven pielissä, räystäänalusissa, kulmissa sekä aidoissa.

Kuvaus

20x45x3900 Ulkoverhousrima hienosahattu kuusi on 20 mm paksu, 45 mm leveä ja 3900 pitkä, kuusesta valmistettu, käsittelemätön, tasalaatuinen ja kolmelta sivulta hienosahattu mittatarkka rima. Riman kaksi nurkkaa on pyöristetty. Hienosahattu pinta on tasaisen karhea ja edesauttaa pintakäsittelyaineiden lujan tarttuvuuden puun pintaan. Yleisimmin tuotetta käytetään ikkunan- ja oven pielissä, räystäänalusissa, kulmissa sekä aidoissa.

Puu on ikiaikainen luonnon supertuote. Puuta on aina arvostettu sen saatavuuden, helpon työstettävyyden, lämmöneristävyyden ja kauniin ulkomuodon vuoksi. Puu on aito, uusiutuva ja ympäristöystävällinen luonnon tuote. Puutaloissa rakennusmateriaaleihin varastoituu hiiltä pitkäksi aikaa. Keskiverto suomalainen puuomakotitalo sitoo puurakenteissaan noin 30 tonnia ilman hiilidioksidia.

Puumestalta voit hankkia laadukasta puutavaraa kaikkeen rakentamiseen. Puutavara on PEFC-sertifioitua. Meiltä saat puutavaran halutessasi myös katkottuna ja kotiin kuljetettuna.

Valmistajan kotisivut

Katso myös muut ulkoverhouslaudat

Lisätiedot

Paino1,6 kg
Mitat3900 × 45 × 20 mm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “20x45x3900 Ulkoverhousrima hienosahattu kuusi, puuvalmis”