Tuotteet

21×58/13 Reunalista valkoinen, mänty


Ylivieskan myymälä 4,90  / metri

Varasto loppu

21×58/13 Reunalista valkoinen, mänty on E.T.-listat Oy:n valmistama 21 mm korkea ja 58 mm leveä valkoiseksi maalattu, korkealaatuisesta männystä valmistettu kulmalista. Tuote soveltuu kuiviin sisätiloihin. Käytetään yleisimmin ovien- ja ikkunanpielien viimeistelyyn. Kysy pituus myymälästä.

Varasto loppu

Tämän tuotteen hinta ja saldo vain verkkokaupassa ja Ylivieskan myymälässä. Kysy Raahen myymälän hinta ja saatavuus suoraan myymälästä.

Kuvaus

21×58/13 Reunalista valkoinen, mänty on E.T.-listat Oy:n valmistama 21 mm korkea ja 58 mm leveä valkoiseksi maalattu, korkealaatuisesta männystä valmistettu kulmalista. Tuote soveltuu kuiviin sisätiloihin. Käytetään yleisimmin oven- ja ikkunanpielissä. Kysy pituus myymälästä.

Sävy: NCS-S0502-Y

Aito puu tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia kotisi sisustukseen. Luonnollisuus ja yksilöllinen kauneus tekevät siitä ainutlaatuisen materiaalin, joka sopii hyvin suomalaiseen tyyliin.

Ympäristöarvot ovat ihmisille erittäin tärkeitä. Ympäröivä luonto halutaan tuoda sisälle kotiin myös puun muodossa. Rohkeasti yhdistelemällä puun erilaisia pintoja ja sävyjä sekä valon ja varjon leikkejä, saadaan luotua aito, luonnonmukainen ja kodikas tunnelma jossa mieli lepää. Puu materiaalina on uusiutuva luonnonvara ja sen käyttö pienentää hiilijalanjälkeämme.

Valmistajan kotisivu

Katso myös muut reunalistat

Lisätiedot

Paino 0,320000 kg (kilogramma)
Mitat 1000,0000 × 58,0000 × 21,0000 mm (millimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “21×58/13 Reunalista valkoinen, mänty”