Tuotteet

23×145 UYM Ulkoverhouspaneeli puuvalmis A-B-laatu


Ylivieskan myymälä 1,50  / metri

Varasto loppu

23×145 UYM Ulkoverhouspaneeli B-laatu on 23 mm paksu ja 145 mm leveä, kuusesta valmistettu, hienosahattu, käsittelemätön, mittatarkka pontattu paneeli. Hienosahattu pinta on tasaisen karhea ja edesauttaa pintakäsittelyaineiden lujan tarttuvuuden puun pintaan. Tuotetta käytetään toisarvoisten kohteiden ulkoverhoilussa ja ulkotuotteiden pintaverhoilussa. UYM-profiili voidaan asentaa sekä pystyyn, että vaakaan.

A-B-laadun tuotteissa sallitaan pieniä vikoja.

Varasto loppu

Tämän tuotteen hinta ja saldo vain verkkokaupassa ja Ylivieskan myymälässä. Kysy Raahen myymälän hinta ja saatavuus suoraan myymälästä.

Kuvaus

23×145 UYM Ulkoverhouspaneeli puuvalmis A-B-laatu on 23 mm paksu ja 145 mm leveä, kuusesta valmistettu, hienosahattu, käsittelemätön, mittatarkka pontattu paneeli. Hienosahattu pinta on tasaisen karhea ja edesauttaa pintakäsittelyaineiden lujan tarttuvuuden puun pintaan. Tuotetta käytetään ulkoverhoilussa ja ulkotuotteiden pintaverhoilussa. Tuote voidaan asentaa sekä pystyyn, että vaakaan.

A-B-laadun tuotteissa sallitaan pieniä vikoja.

Käytämme suomalaista kuusta

Puu on oikein käytettynä ja käsiteltynä, pitkäikäinen ja toimiva ulkoverhousmateriaali. PUUMESTA -ulkoverhoustuotteet ovat CE-merkittyjä ja EN 14915: 2013 -standardin mukaisesti valmistettuja. Käytämme tuotteiden raaka-aineena PERC-sertifioitua kuusisahatavaraa Suomen parhailta kasvualueilta. PUUMESTA -ulkoverhoustuotteet valmistaa 20 vuoden kokemuksella Woodcomp Oy.

Pintakäsittely

Hienosahattu pinta on paras vaihtoehto ulkovuoraustuotteisiin. Se on tasaisen karhea ja edesauttaa pintakäsittelyaineiden lujan tarttuvuuden puun pintaan. Meiltä saat halutessasi Ulkoverhoustuotteet myös höylätyllä pinnalla.

PUUMESTA -ulkoverhoustuotteiden pohjamaalauksessa käytetään TEKNOL 1881 vesiohenteista alkydipohjamaalia, joka sisältää puun homehtumista ja sinistymistä estäviä aineita sekä UV-valolta suojaavia pigmenttejä. Tuote voidaan pintamaalata sekä dispersiomaaleilla että öljymaaleilla.

Ulkoverhouspaneelin profiili

Ulkoverhouspaneelien profiileja on useita. Profiili yksilöidään kolmen kirjaimen avulla. Ensimmäinen kirjain U ilmoittaa, että kyseessä on ulkoverhouspaneeli. Toinen kirjain T tai Y ilmoittaa onko kyseessä täyspontti (T) vai yksiponttinen (Y), jota kutsutaan myös puolipontiksi ja avopontiksi. Kolmas kirjain yksilöi profiilin, millaiset sivut paneelissa on ja mikä on sen ulkoasu. PUUMESTA -ulkoverhouspaneeleja valmistetaan seuraavilla profiileilla: V (viisto), W (vinoviisto), S (suora), M (moderni, vinous suoran ja viiston väliltä), K (kouru), H (Hirsi) ja L (limi). Avopontillisten paneelien asentaminen on nopeaa ja tarvittaessa voit myös vaihtaa yksittäisen paneelin keskeltä seinää.

Päätyponttaus

Päätypontattujen paneelien etuna on vähäinen materiaalihukka. Edellisen rivin paneloinnista jäävällä pätkällä voit aloittaa seuraavan rivin paneloinnin. Ympäripontattua paneelia ei tarvitse jatkaa ruodelaudan kohdalta, vaan sen voi jatkaa siitä, mihin edellinen päättyy. Huolehdi kuitenkin, etteivät jatkoskohdat vierekkäisissä paneeleissa tule samaan ruodeväliin. Valmiiksi käsitellyissä paneeleissa päätysaumoista tulee lähes huomaamattomia, eikä paneelien päitä tarvitse erikseen käsitellä. Katkaistut paneelinpäät on aina käsiteltävä enne asentamista, jotta kosteus ei pääse paneelin päästä puuhun.

Ympäristöystävällistä rakentamista

Puu on ikiaikainen luonnon supertuote. Puuta on aina arvostettu sen saatavuuden, helpon työstettävyyden, lämmöneristävyyden ja kauniin ulkomuodon vuoksi. Puu on aito, uusiutuva ja ympäristöystävällinen luonnon tuote. Puutaloissa rakennusmateriaaleihin varastoituu hiiltä pitkäksi aikaa. Keskiverto suomalainen puuomakotitalo sitoo puurakenteissaan noin 30 tonnia ilman hiilidioksidia.

Puumestalta voit hankkia laadukasta puutavaraa kaikkeen rakentamiseen. Puutavara on PEFC-sertifioitua. Meiltä saat puutavaran halutessasi myös katkottuna ja kotiin kuljetettuna.

Tuotetiedot

Tuote: 23×145 UYM Ulkoverhouspaneeli puuvalmis A-B-laatu
Leveys: 145 mm
Hyötyleveys: 135 mm
Menekki: 7,41 m/m2
Paksuus: 23 mm
Pituus: Vaihtelee
Laatu: A-B-laatu, sallitaan pieniä vikoja
Materiaali: Kuusi
Pinta: Hienosahattu
Käsittely: Käsittelemätön, puuvalmis
Valmistaja: Woodcomp Oy
Käyttö: Rakennusten ulkoverhoiluissa ja ulkotuotteiden pintaverhoilussa

Ohjeita ulkoverhoiluun

Valmistajan kotisivut

Katso myös muut ulkoverhouspaneelit

Lisätiedot

Paino 1,500000 kg (kilogramma)
Mitat 1000,0000 × 145,0000 × 23,0000 mm (millimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “23×145 UYM Ulkoverhouspaneeli puuvalmis A-B-laatu”