Tuotteet

9x1200x2600 Hydropanel kuitusementtilevy


Ylivieskan myymälä 59,90  / kpl

Varasto loppu

9X1200X2600 Hydropanel kuitusementtilevy on palamaton, veden- ja iskunkestävä sekä äänieristävä kuitusementistä valmistettu rakennuslevy. Mitä haastavammat olosuhteet, sitä paremmin Hydropanelin nykyaikaiset ominaisuudet pääsevät oikeuksiinsa.

Varasto loppu

Tämän tuotteen hinta ja saldo vain verkkokaupassa ja Ylivieskan myymälässä. Kysy Raahen myymälän hinta ja saatavuus suoraan myymälästä.

Kuvaus

Hydropanel-kuitusementtilevy

9x1200x2600 Hydropanel kuitusementtilevy on palamaton, veden- ja iskunkestävä sekä äänieristävä kuitusementistä valmistettu rakennuslevy. Mitä haastavammat olosuhteet, sitä paremmin Hydropanelin nykyaikaiset ominaisuudet pääsevät oikeuksiinsa.

9x1200x2600 Hydropanel kuitusementtilevy valmistetaan edistyksellisellä autoklaavausmenetelmällä luonnonmukaisista materiaaleista: sementistä, kuiduista ja mineraaleista – muita raaka-aineita ei valmistusprosessissa tarvita. Tuotantomenetelmänsä ansiosta Hydropanel on fiksu ratkaisu sekä teknisesti että toiminnallisesti. Kuitusementti on materiaalina homehtumaton, ja autoklaavaus tekee rakennuslevyistä elämättömiä, pintakovia ja sitkeitä.

Kaikissa olosuhteissa korkealuokkaisen suorituskykynsä säilyttävä Hydropanel on ihanteellinen ratkaisu esimerkiksi märkätiloihin – rakennuslevyn olemattoman lämpö- ja kosteuselämisen ansiosta laatoitukset pysyvät tukevasti paikallaan.

Rakennuslevyjen sitkeys puolestaan helpottaa asennustöitä. Levyjen ruuvikiinnittäminen ei vaadi esirei’itystä, ja hyvän kantokykynsä ansiosta levyihin voidaan kiinnittää raskaitakin kuormia. Sisäseiniä ja -kattoja rakennettaessa Hydropanelin etuna on myös kätevä viimeisteltävyys. Levyt voidaan käsitellä tavallisten sisäverhouslevyjen tavoin tasoitteella ja ylimaalauksella – työlästä ja ilmeeltään vanhanaikaista lasikuitutapettia ei tarvitse käyttää. Palamaton Hydropanel soveltuu loistavasti myös osastoivien rakenteiden toteuttamiseen.

Vedenkestävä

Hydropanel-levyt ovat elementissään märkätiloissa, mutta tarjoavat huomattavia etuja muidenkin tilojen sisäseiniä ja -kattoja tai osastoivia rakenteita rakennettaessa. Olemattoman lämpö- ja kosteuselämisensä ansiosta laatoitukset pysyvät tukevasti paikallaan.

 • Vastustuskykyinen homekasvulle ja muille eläville organismeille (bakteerit, hyönteiset ja tuholaiset)
 • Höyrynläpäisevä ja hengittävä
 • Vedenkestävä ja vesitiivis (standardin EN 492 mukaisesti)
 • Tuotantomenetelmän ansiosta hyvin pieni lämpö- ja kosteuseläminen, varma valinta laatoituksen alle
 • Ympäristöystävällinen – ei vahingollisia kaasupäästöjä

Palamaton

Erinomaisesti äärilämpötiloja kestävä Hydropanel on syttymättömänä ja paloa levittämättömänä materiaalina äärimmäisen paloturvallinen ratkaisu. Hydropanel -seinärakenteet ylittävät kaikissa Euroopan maissa käytetyt paloturvallisuusmääräykset. Kuitusementtimateriaalit

hidastavat tulipalon leviämistä ja auttavat näin optimoimaan turvallisuustason koko rakennuksen elinkaaren ajan.

 • Ei syty tai levitä paloa
 • Kestää äärilämpötiloja ja kemikaaleja
 • Paloluokka A2-s1, d0
 • Rakenteet testattu EI120 asti

Iskunkestävä

9X1200X2600 Hydropanel kuitusementtilevyt ovat sitkeitä, ja niiden pinta on erittäin kova ja tasainen. Näiden ominaisuuksien ansiosta Hydropanel ei murru tai halkea, vaikka sitä ruuvattaisiin läheltä reunaa tai altistettaisiin raskaille kuormille tai rajuille iskuille.

 • Pintakovuus 40,5 N/mm2
 • Hyvä kuormankantokyky, kestää kulutusta

Äänieristävä

Rakenteeltaan erittäin tiheät Hydropanel -kuitusementtilevyt 9x1200x2600 Hydropanel kuitusementtilevy eristävät ääntä erinomaisesti. Ne auttavat vaimentamaan tilan ulkopuolisen hälinän, kuten vaikkapa seinänaapurista, sisäpihan leikkikentältä tai läheiseltä junaradalta kuuluvat äänet.

 • Rakenteet testattu Rw 66 dB asti
 • Levyn tiheys 1180 kg/m2

Valmistajan tuotesivu

Katso myös muut levyt ja vanerit

Lisätiedot

Paino 0,000000 kg (kilogramma)
Mitat 2600,0000 × 1200,0000 × 9,0000 mm (millimetri)
EAN: 6430037560439

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “9x1200x2600 Hydropanel kuitusementtilevy”