Parasta palvelua puumestasta!

Sitä mieltä asiakkaamme ovat.

5/5

9x92 Sisäoven tammikynnys M8, lakattu, tuuletus

10,90  / kpl

23 varastossa

9×92 Sisäoven tammikynnys M8 on 9 mm paksu, 92 mm leveä ja 730 mm pitkä, tammesta valmistettu ja lakattu sisäoven tuuletuskynnys.

Tämän tuotteen hinta ja saldo vain verkkokaupassa ja Ylivieskan myymälässä. Kysy Raahen myymälän hinta ja saatavuus suoraan myymälästä.

Kuvaus

9×92 Sisäoven tammikynnys M8 on 9 mm paksu, 92 mm leveä ja 730 mm pitkä, tammesta valmistettu ja lakattu sisäoven tuuletuskynnys.

Sisäoven tammikynnyksellä viimeistelet oven ulkonäön ja saat kulutusta kestävän ja tuulettuvan rakenteen. Tuuletuskynnys soveltuu oviaukkoihin, joissa lattiapinta on samalla tasolla molemmin puolin ovea. Tuuletuskynnys on ilmanvaihdon kannalta hyvä valinta, sillä ilma pääsee virtaamaan oven alitse huoneiden välillä.

Huomioi, että kynnyksen mitta M8 tarkoittaa moduulimitoitusta, jossa kynnyksen kokonaispituus on 730 mm. Moduulimitalla tarkoitetaan oviaukon kokoa ilman ovea ja karmia.

9×92 Sisäoven tammikynnys M8 on asennusvalmis kynnys, joka on käsitelty kirkkaalla lakalla. Tammi on kauniin ruskea ja erittäin kova jalopuu, joka kestää hyvin kulutusta.

Valmistajan kotisivut

Katso myös muut kynnykset

Lisätiedot

Paino 0,45 kg
Mitat 730 × 92 × 9 mm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “9×92 Sisäoven tammikynnys M8, lakattu, tuuletus”