Tuotteet

Icopal liimakaista 0.25×10 m


Ylivieskan myymälä 59,00  / rulla

Varasto loppu

Icopal liimakaista 0.25×10 m on 25 cm leveä ja 10 metriä pitkä kumibitumista valmistettu, perinteinen kattohuopa, jossa on liimapinnan suojana irrotettava suojamuovi. Liimakaista asennetaan kiinteälle alustalle, joka voi olla esimerkiksi vesihöyryä kestävä, pontattu rakennuslevy tai raakaponttilauta. Icopal liimakaista 0,25×10 m väri on musta.

Varasto loppu

Tämän tuotteen hinta ja saldo vain verkkokaupassa ja Ylivieskan myymälässä. Kysy Raahen myymälän hinta ja saatavuus suoraan myymälästä.

Kuvaus

Icopal liimakaista 0.25×10 m on 25 cm leveä ja 10 metriä pitkä kumibitumista valmistettu, perinteinen kattohuopa, jossa on liimapinnan suojana irrotettava suojamuovi. Liimakaista asennetaan kiinteälle alustalle, joka voi olla esimerkiksi vesihöyryä kestävä, pontattu rakennuslevy tai raakaponttilauta. Icopal liimakaista 0.25×10 m väri on musta.

Yksivärinen perinteinen sirotepintainen liimakaista.

Kattolaatta sopii suomalaiseen maisemaan

Icopal liimakaistan sirotepinta ja kauniin hillitty ulkonäkö sulautuvat kauniisti suomalaiseen maisemaan. Huopakate on sateella ja hiljainen ja kestää tukevasti paikallaan myrskysäässäkin. Bitumikatteet ovat erinomainen vaihtoehto myös esimerkiksi rankkojen sääolosuhteiden saarimökeille.

Ajaton vaihtoehto katollesi

Bitumikatteet ovat osa suomalaista rakentamista – hyvä saatavuus, tyylikäs ulkonäkö ja luotettava kestävyys tekevät bitumikatteista kannattavan ratkaisun kodin tai mökin katteeksi.

Nimityksinä sana ”kattohuopa” tai ”palahuopa” eivät kuvasta enää moderneja bitumikatteita. Bitumikatteemme valmistetaan lujasta ja joustavasta SBS-kumibitumista joka tekee bitumikatteista laadultaan monta kertaluokkaa lujempia kuin vuosikymmenten takaiset tuotteet. Tämän päivän huopakatot ja kattohuovat kestävät vankkumatta vuosikymmenten säiden rasitukset.

Bitumikatto on turvallinen huoltaa

Kun turvallisuus on tärkeä arvo, bitumikate on pätevä valinta. Bitumikatteidemme yläpinnalla on sirotekerros, joka tekee katteesta karhean. Sirotepinnan kitkan ansiosta palahuopakatto on pitävä jalan alla joten katon huoltotyöt voi tehdä liukastumista pelkäämättä. Turvallisuusohjeita on silti aina hyvä noudattaa; katolle ei pidä mennä esimerkiksi ilman asianmukaisesti kiinnitettyjä turvavaljaita.

Pitävä pinta tekee katosta turvallisen myös räystään alla liikkuville: Karkean sirotteen ansiosta lumi ei putoa katolta alas hallitsemattomasti suurina massoina, vaan valuu vetenä pois sulamisen myötä.

Valmistajan tuotesivut

Katso myös muut kattotuotteet

Lisätiedot

Paino 9,700000 kg (kilogramma)
Mitat 210,0000 × 210,0000 × 250,0000 mm (millimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Icopal liimakaista 0.25×10 m”