Parasta palvelua puumestasta!

Sitä mieltä asiakkaamme ovat.

5/5

Saunajakkara lämpömänty, leveys 600, korkeus 420

60,00  / kpl

2 varastossa

Saunajakkara lämpömänty on 600 mm leveä, 420 mm korkea ja 400 mm syvä, 26×92 lämpökäsitellystä männystä valmistettu, valmiiksi koottu saunapenkki.

Tämän tuotteen hinta ja saldo vain verkkokaupassa ja Ylivieskan myymälässä. Kysy Raahen myymälän hinta ja saatavuus suoraan myymälästä.

Kuvaus

Saunajakkara lämpömänty on 600 mm leveä, 420 mm korkea ja 400 mm syvä, 26×92 lämpökäsitellystä männystä valmistettu, valmiiksi koottu saunapenkki.

Jakkara on puuvalmis tuote ja se suositellaan käsiteltäväksi parafiiniöljyllä ennen käyttöönottoa. Parafiiniöljy on myrkytön ja luontoystävällinen tuote, joka suojaa puupinnan kosteudelta ja helpottaa sen puhtaana pitämistä. Koska parafiiniöljy tunkeutuu syvälle puun syihin, sinne ei enää pääse muita aineita. Öljy on väritöntä ja käsittely vain syventää puun syiden sävyä.

Saunajakkara lämpömänty on valmistettu käsityönä Suomessa. Jakkaran kunto on tarkistettava säännöllisesti, sillä vaurioituneen tuotteen käyttö on vaarallista. Tarkista ruuvien kireys ja tukipuiden jämäkkyys. Varmistaaksesi tuotteen pitkäikäisyyden, suosittelemme että öljykäsittely uusitaan kerran vuodessa.

Valmistajan facebook-sivu

Katso myös muut saunajakkarat

Lisätiedot

Paino 6 kg
Mitat 400 × 600 × 420 mm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Saunajakkara lämpömänty, leveys 600, korkeus 420”