Kulmarauta

Kulmalevy eli kulmarauta on puu- ja levyrakenteiden tukevaan kiinnittämiseen tarkoitettu metallinen rakennuskiinnike. Kulmalevyjä  käyttämällä saat rakennettua tukevat liitokset piharakennuksiin, terasseihin, kattoristikoihin, kalusteisiin yms. Kulmarauta suositellaan kiinnitettäväksi kappaleisiin niihin tarkoitetuilla ankkurinauloilla tai ankkuriruuveilla.

Kulmalevyissä on, koosta riippuen vaihteleva määrä kiinnitysreikiä. Tukevan rakenteen saamiseksi kulmarauta kannattaa kiinnittää mahdollisimman monesta reiästä ankkuriruuveilla tai nauloilla. Pääsääntöisesti myymämme kulmalevyt ovat CE-merkittyjä, joten voit käyttää niitä huoletta vaativammissakin rakenteissa. Kulmalevyjä on saatavilla sekä vahvistettuina, että vahvistamattomina. Vahvistetuilla kulmalevyillä saat rakenteeseen erityistä lujuutta ja jäykkyyttä.

Ankkuriruuvit ja -naulat

Ankkuriruuvit ja -naulat on suunniteltu erityisesti kulmarautojen ja naulauslevyjen kiinnittämiseen. Ankkuriruuveissa on vahvistettu kanta ja se kestää puun elämisestä aiheutuvan liikkumisen huomattavasti paremmin, kuin tavallinen ruuvi.

Oikea kulmalevy oikeaan paikkaan

Kulmalevyä valitessa kannattaa kiinnittää huomiota kokoon sekä säälle altistumiseen. Sinkitty kulmalevyt soveltuvat käytettäviksi katetuissa ulkotiloissa (käyttöluokka 2) ja ruostumattomat kulmalevyt ulkotiloissa (käyttöluokka 3).

Puumesta

Puumestalta voit hankkia laadukkaita tuotteita kaikkeen rakentamiseen. Puutavara on PEFC-sertifioitua. Meiltä saat puutavaran halutessasi myös katkottuna ja kotiin kuljetettuna.

Toimintamme perustuu hyvään asiakaspalveluun, ammattitaitoiseen henkilöstöön, laadukkaisiin tuotteisiin ja oikeaan hinnoitteluun. Toimintamme keskiössä on aina asiakas. Kattavan yhteistyöverkostomme ansiosta pystymme palvelemaan asiakkaitamme, niin yksityisiä, rakennusliikkeitä, teollisuutta, kuin julkisia toimijoita kattavasti projektien alusta loppuun saakka.

Hyvistä syistä – Puumesta palvelee sinua myös verkossa, juuri silloin kun sinä haluat, kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä. Tervetuloa ostoksille! [/read]

Tuotteet