sisäverhous

Modernit sisäverhous ja rimatuotteet kilpailukykyisesti Puumestasta. Ympäristöystävällinen ja aito luonnonmateriaali antaa kodillesi lämpimän ja kodikkaan tunnelman. Aito puu sisustuksessa on kaunis, tunnelmallinen ja kestävä valinta, joka sopii jokaiseen kotiin. Näytä vähemmän

 

Puun uusi tuleminen

Puu on ikiaikainen luonnontuote, josta on rakennettu koteja hamasta menneisyydestä moderniin nykyisyyteen. Puuta on aina arvostettu sen saatavuuden, helpon työstettävyyden, lämmöneristävyyden ja kauniin ulkomuodon vuoksi. Puu on aito, uusiutuva ja ympäristöystävällinen luonnon tuote, jonka uusi tuleminen on vahvasti tätä päivää ja tulevaisuutta.

Betoni- ja puurakentaminen taistelivat voitosta vahvan kaupunkilaistumisen aikana. Sen taistelun betoni voitti. Puurakentaminen on kuitenkin noussut uudelleen esille, kun sitä on opittu yhä pidemmälle jalostamaan, ymmärretty sen mahdollisuudet ja vaikutukset luonnolle.

Sisustuspaneelit ja -rimat sisustuksessa

Nykyisin ympäristöarvot ovat ihmisille erittäin tärkeitä. Ympäröivä luonto halutaan tuoda sisälle kotiin myös puun muodossa. Rohkeasti yhdistelemällä puun erilaisia pintoja ja sävyjä sekä valon ja varjon leikkejä, saadaan luotua aito, luonnonmukainen ja kodikas tunnelma jossa mieli lepää.

Tämän hetken sisustustrendeissä käytetään rohkeasti erilaisia muotoja ja värejä. Sisäverhous kuten sormipaneelit ja ja sisustusrimat ovat erityisesti pinnalla. Puu yhdistettynä muilla luonnontuotteita tuo raikkaan kevättuulahduksen sisätiloihin.

Puulla on syynsä

Myös laajat kansalliset ja kansainväliset tutkimukset tukevat puun käyttöä rakentamisessa ja sisustuksessa. Tutkimuksissa on todettu puun alentavan stressiä ja verenpainetta sekä vaikuttavan positiivisesti ihmisten fyysiseen ja psyykkiseen terveyteen.

Terveyshyötyihin lukeutuvat myös madaltunut syke, lisääntynyt hyvänolon tunne ja hyvinvointi sekä parempi mielenterveys. Mentaalisesti vähintään yhtä tärkeää on, että puu materiaalina on uusiutuva luonnonvara ja sen käyttö pienentää hiilijalanjälkeämme. Puun käyttöä voidaan siis hyvällä syyllä pitää terveyttä tukevana materiaalina.

Keskiverto suomalainen puuomakotitalo sitoo puurakenteissaan noin 30 tonnia ilman hiilidioksidia.

Hyvistä syistä – Puumesta palvelee sinua myös verkossa, juuri silloin kun sinä haluat, kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä.

Tuotteet


Tuote Pituus +