0,00 
0
0
Subtotal: 0,00 
Ostoskorissa ei ole tuotteita.

tuuletuskynnys

Tuuletuskynnys on ilmanvaihdon kannalta hyvä valinta, sillä ilma pääsee virtaamaan oven alitse huoneiden välillä. Myymämme kynnykset ovat laadukkaita, kirkkaalla lakalla lakattuja, tammesta valmistettuja kynnyksiä. Saatavana on useita pituuksia ja kokoja.

Sisäoven tammikynnyksellä viimeistelet oven ulkonäön ja saat kulutusta kestävän ja tuulettuvan rakenteen. Tammikynnys soveltuu oviaukkoihin, joissa lattiapinta on samalla tasolla molemmin puolin ovea. Tuuletuskynnys on ilmanvaihdon kannalta hyvä valinta, sillä ilma pääsee virtaamaan oven alitse huoneiden välillä. Huomioi, että moduulimitalla tarkoitetaan oviaukon kokoa ilman ovea ja karmia.

Tammikynnykset ovat asennusvalmiita kynnyksiä, jotka on käsitelty kirkkaalla lakalla. Tammi on kauniin ruskea ja erittäin kova jalopuu, joka kestää hyvin kulutusta. Se soveltuu ominaisuuksiensa ansiosta hyvin myös kosteisiin tiloihin.

Tuuletuskynnys on 9 mm paksu ja 92 mm leveä.

Hyvistä syistä – Puumesta palvelee sinua myös verkossa, juuri silloin kun sinä haluat, kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä. Tervetuloa ostoksille!

Tuotteet