hienosahattu

Hienosahattu pinta on tasaisen karhea puupinta, joka edesauttaa pintakäsittelyaineiden lujan tarttuvuuden puun pintaan. Hienosahattu pinta syntyy vannesahauksella kuivasta puutavara-aihiosta tai se tehdään erillisellä laitteella esimerkiksi höyläyksen yhteydessä.

Hienosahattuja ulkoverhouspaneeleja ja lautoja käytetään pääsääntöisesti ulkona. Ne kuitenkin soveltuvat myös sisäkäyttöön, kun halutaan tuoda sisutukseen karheita puupintoja.

Hienosahatut laudat ja rimat

Hienosahatut laudat ja rimat ovat paksuudeltaan yleensä 20 mm ja leveys vaihtelee 45 mm ja 195 mm välillä (25 mm välein). Hienosahatut laudat ja rimat saat meiltä myös valmiiksi pohjamaalattuna, välimaalattuina (1x pohja + 1x pinta) tai pintamaalattuina (1x pohja + 2x pinta). Tutustu tarkemmin Puumesta -ulkoverhouslautoihin.

Hienosahattu ulkoverhouspaneeli

Hienosahattu pinta ulkoverhouspaneeleissa on pitkäkestoisin ja turvallisin valinta. Tasaisen karhea puupinta sitoo hyvin pintakäsittelyaineet puun pintaa ja käsittelyjälki on tasainen. Ulkoverhouspaneeleita on saatavana useita eri profiileja ja kokoja. Ulkoverhouspaneelit saat meiltä myös valmiiksi pohjamaalattuna, välimaalattuina (1x pohja + 1x pinta) tai pintamaalattuina (1x pohja + 2x pinta). Tutustu tarkemmin Puumesta -ulkoverhouspaneeleihin.

Tuotteet