kynnykset

Myymämme kynnykset ovat laadukkaita, kirkkaalla lakalla lakattuja, tammesta valmistettuja kynnyksiä. Saatavana on useita pituuksia ja kokoja. Tammi on kauniin ruskea ja erittäin kova jalopuu, joka kestää hyvin kulutusta.

Huullettu sisäoven kynnys

Huulletulla sisäoven tammikynnyksellä viimeistelet oven ulkonäön ja saat kulutusta kestävän ja tiiviin rakenteen. Huulletut sisäoven kynnykset soveltuvat oviaukkoihin, joissa lattiapinta on samalla tasolla molemmin puolin ovea. Huulloksellinen eli kyntteellinen kynnys sopii esimerkiksi tuulikaapin oveen, sillä kylmä ilma ei pääse virtaamaan oven alitse lämpimiin huonetiloihin. Huulletun sisäoven kynnyksen paksuus on 20 mm ja leveys 92 mm.

Huullettu ulko-oven kynnys

Huullettu eli kyntteellinen ulko-oven kynnys soveltuu oviaukkoihin, joissa lattiapinta on samalla tasolla molemmin puolin ovea. Huulloksen ansiosta oven tiiviste sulkee rakenteen ja oven alle ei jää rakoa, josta kylmä ilma pääsisi sisätiloihin. Irtokynnykset myydään moduulimittaisina, jolla tarkoitetaan oviaukon kokoa ilman ovea ja karmia. Huulletun ulko-oven kynnykset ovat 20 mm paksuja ja 131 tai 141 mm leveitä.

WC-kynnys

WC-oven tammikynnyksellä viimeistelet oven ulkonäön ja saat kulutusta kestävän rakenteen. WC-oven kynnykset soveltuvat oviaukkoihin, joissa lattiapinnat ovat eritasoilla. Kynnys kiinnitetään liimaamalla, ruuvaamalla tai proppaamalla. WC-kynnyksen paksuus on 20 tai 28 mm ja leveys 55 mm.

Tuuletuskynnys

Tuuletuskynnys soveltuu oviaukkoihin, joissa lattiapinta on samalla tasolla molemmin puolin ovea. Tuuletuskynnys on ilmanvaihdon kannalta hyvä valinta, sillä ilma pääsee virtaamaan oven alitse huoneiden välillä. Tuuletuskynnyksen paksuus on 9 mm ja leveys 92 mm.

Puu ja ympäristö

Puu on ikiaikainen luonnon supertuote. Puuta on aina arvostettu sen saatavuuden, helpon työstettävyyden, lämmöneristävyyden ja kauniin ulkomuodon vuoksi. Puu on aito, uusiutuva ja ympäristöystävällinen luonnon tuote. Puutaloissa rakennusmateriaaleihin varastoituu hiiltä pitkäksi aikaa. Keskiverto suomalainen puuomakotitalo sitoo puurakenteissaan noin 30 tonnia ilman hiilidioksidia.

Hyvistä syistä – Puumesta palvelee sinua myös verkossa, juuri silloin kun sinä haluat, kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä. Tervetuloa ostoksille!

Tuotteet


Tuote Pituus +