valmis piharakennus

Valmis piharakennus jokaiseen makuun. Puumestan kestävät jätekatokset, pihavarastot, pyöräkatokset ja leikkimökit voidaan toimittaa precuttina tai valmiiksi käyttökuntoon koottuna. Koko, väri, ikkunat/ovet ja varustelu on muunneltavissa asiakkaan toiveiden mukaan. Kaikissa pihavarastoissa on mm. valmius lämpöeristeille. Katso itselle sopiva valmis piharakennus ja ole yhteydessä!

Valmistettu käsityönä Suomessa

Puumesta kaikki piharakennukset on valmistettu käsityönä Suomessa. Käyttämämme puutavara on 100 % suomalaista kuusta, jotka on valmistettu Woodcompin tehtaalla Raahessa. Puuvalmis tuote suositellaan käsiteltävän ennen käyttöönottoa ulkomaalilla tai terassiöljyllä.

Puusta rakentaminen on aina ympäristöteko

Puu on ikiaikainen luonnon supertuote. Puuta on aina arvostettu sen saatavuuden, helpon työstettävyyden, lämmöneristävyyden ja kauniin ulkomuodon vuoksi. Puu on aito, uusiutuva ja ympäristöystävällinen luonnon tuote. Puutaloissa rakennusmateriaaleihin varastoituu hiiltä pitkäksi aikaa. Keskiverto suomalainen puuomakotitalo sitoo puurakenteissaan noin 30 tonnia ilman hiilidioksidia.

Myymämme puutavaran PEFC-sertifiointi takaa, että metsiä hoidetaan kansallisen lainsäädännön, metsänhoitosuositusten ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Meiltä saat puutavaran halutessasi myös katkottuna ja kotiin kuljetettuna.

Tuotteet


Tuote Pituus +