harmaa

Harmaa on neutraali, ajaton ja monikäyttöinen väri, jota voidaan yhdistää sisustuksessa ja esimerkiksi terasseissa moniin muihin väreihin ja materiaaleihin. Harmaa on ollut pitkään trendikäs väri, mutta sen suosio vaihtelee eri sävyjen välillä. Esimerkiksi tummempi harmaa on suosittu tehosteväri seinissä, kun taas vaaleammat harmaat ovat toimineet pohjavärinä muille väreille.

Käsittelemätön puu harmaantuu kauniisti

Käsittelemätön puu harmaantuu ulkokäytössä auringon ultraviolettisäteilyn vaikutuksesta. Käsittelemätöntä harmaantunutta puuta käytetään paljon sisustamisessa. Latolaudat, kelopuut, vanhat hirret ja heinäseipäät ovat tästä hyviä esimerkejä.

Puumesta RIIHI terassilauta

Puumestan RIIHI terassilauta on suosittu terrassin pintalauta, joka on kahteen kertaan käsitelty kauniin harmaalla, poro sävyisellä terassiöljyllä. RIIHI terassilauta on täysin myrkytön ja 100 % kotimainen terassin pintalauta. Öljytty poro lauta on kestävä, turvallinen ja ilmastoystävällinen valinta terassillesi. Puumesta RIIHI Terassilaudat valmistaa vahvalla kokemuksella Woodcomp Oy. Halutessasi hukkapätkät voidaan turvallisesti hävittää vaikka polttamalla tulipesässä.

E.T. listat kelo laudelaudat ja kosteantilan paneelit

E.T. listojen valmistamat kelo saunasuojalla käsitellyt laudelaudat ja kosteantilan paneelit ovat suosittuja tunnelmanluojia saunaan ja pesutiloihin. Kauniin harmaa kelo käsittely yhdessä suomalaisen kuusen kanssa sopii niin moderneihin, kuin perinteisiin tiloihin.

Tuotteet


Tuote Pituus +