Ylivieska

Ylivieska on reilun 15 000 asukkaan kaupunki Pohjois-Pohjanmaan eteläosassa, rautateiden risteysasemassa. Ylivieska on alueensa kaupan, kulttuurin ja palveluiden keskuskaupunki.

Ylivieskan Puumesta

Yksi Puumestan myyntikonttori sijaitsee Ylivieskassa osoitteessa Korjaamontie 29. Ylivieskan myyntikonttorissa toimii myös Puumestan verkkokauppa, josta voit tilata tuotteita Manner-Suomen alueelle.

Puumesta Oy on vuonna 2004 perustettu puutuotteita ja rakennustarvikkeita myyvä suomalainen perheyritys. Yrityksen toimipisteet sijaitsevat Ylivieskassa ja Raahessa. Yrityksellämme on myös vuonna 2021 toimintansa aloittanut verkkokauppa, josta voit tilata tuotteita koko mannersuomen alueelle. Verkkokauppa toimii Ylivieskan myymälässä.

Puumestan toiminta perustuu hyvään asiakaspalveluun, ammattitaitoiseen henkilöstöön, laadukkaisiin tuotteisiin ja oikeaan hinnoitteluun. Toimintamme keskiössä on aina asiakas. Kattavan yhteistyöverkostomme ansiosta pystymme palvelemaan asiakkaitamme, niin yksityisiä, rakennusliikkeitä, teollisuutta, kuin julkisia toimijoita kattavasti projektien alusta loppuun saakka.

Tuotteet


Tuote Pituus +